Tuesday, April 12, 2005

Continuare...

Reporter:
Canditatura sa inca neoficiala la nationala de hattrick a surprins oamenii de bine din lumea hattrickista,asa ca ne-am decis sa-i luam un interviu la cald managerului Aciduzzo...Deci domnule manager,cum comentati acuzele care vi se aduc cum ca nu suntetidecat un monstru insetat de putere?
Aciduzzo:
Probabil va referiti la candidatura mea...Totul a pornit de la o sedinta a consiliului superior al organizatiei "Putere si Inteligenta" in care am discutat mai multe subiecte de real interes pentru hattrick cum ar fi retragerea din activitate ale unor nume grele din hattrick-ul romanesc,alegerea viiitorului selectioner,precum si venirea primaverii.Lucrurile s-au precipitat,unele voci sustineau ca nationala nu va avea un viitor stralucit decat daca se alege un selectioner cu caracter,s-au iscat mici controverse....Pentru a calma spiritele a trebuit sa le spunca "ar exista o posibilitate de a rezolva problema".
Reporter:
Prin incercarea temerara de a candida la nationala,nu credeti ca ati gresit profund?
Aciduzzo:
Atunci era necesar ca cineva sa-si asume niste responsabilitati...Acum lucrurile sau mai schimbat...
Reporter:
Acum sunteti bagat intr-o situatie si mai dificila...se pare ca ati ajuns in primii 10 chiar daca inca nu v-ati anuntat oficial candidatura...
Aciduzzo:
Cunosc situatia actuala,momentan sunt in discutii cu unii dintre colaboratorii nostri pentru formarea unei echipe pentru a preintampina situatia in care sprijinul popular ma va propulsa in functia de selectioner.
Reporter:
Domnule Aciduzzo ,crede-ti ca ve-ti face fata provocarilor acestei functie?
Aciduzzo:
Da...Daca voi beneficia de increderea comunitatii,DA.
Reporter:
Va multumesc...Dupa cum vedeti Aciduzzo a refuzat sa ne dea prea multe detalii...pretextand neoficial ca "toate vor fi spuse la timpul lor".Criptic ,insidios si totusi increzator in puterile sale,o persoana a carui intentii reale probabil nu le vom afla in viitorul apropiat...Legatura in studiou.

Labels:

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

In spatele afacerilor "cumplitului manager" putini intrezaresc adevaratele sale intentii. Un adevarat mare maestru al combinatiilor...

9:23 PM  
Blogger Marv said...

Sau un om nehotarat...un om fragil prins in propriile sale planuri

9:54 PM  

Post a Comment

<< Home