Saturday, October 01, 2005

Vremuri grele

Din pacate reintorcea noastra in frumoasa lume a blogului sportiv a coincis pentru noi cu anumite evenimente absolut dezamagitoare.

Un prim un astfel de moment a fost infrangerea rusinoasa a echipei noastre pe terenul lui Rapid 2002 cu neverosimilul scor de 6-0(sase la zero).Dominarea teritoriala a echipei noastre nu a fost indeajuns,adversarii nostri speculand fiecare eroare defensiva a echipei si transformand-o in gol.
Cu 6-0 la pauza(desi recent fusese achizionat un fundas tanar si talentat),gazdele s-au retras in aparare,si nici macar incercarile vagi ale echipei noastre nu au reusit sa perforeze poarta rapidistului Paunescu.Si ca tacamul sa fie complet Mikko Rinnekangas,cel mai valoros jucator al echipei(jucator care daca era mai tanar probabil comanda cu siguranta un loc in 11-le u20 finalndez) a incasat un carton rosu pe final din cauza mai multor gesturi nesportive.Ba chiar dupa meci o sursa anonima a declarat ca a avut o altercatie cu un jandarm,lucrurile putand genera daca nu ar fi intervenit

Desi nervos si apoi trist,managerul Aciduzzo a declarat ca inca mai spera la o revenire a elevilor sai,si ca are incredere in bulgarul Grncanov.

Celalalt moment dificil a fost interviul dat de Rafael "Tatuca" Marlow postului Eurosport in care isi manifesta nelinistea privind ramanerea sa in activitatea competitionala.Rafael,in varsta de 38 ani, e accidentat de mai bine de 2 saptamani iar medicii sunt sceptici privind vindecarea acestuia.Contactat telefonic,managerul Aciduzzo si-a manifestat ingrijorarea privind accidentarea lui Rafael,si a mentionat ca in eventualitatea unei retrageri acesta va avea suportul clubului.Marlow e unul din ultimii mohicani alaturi ai echipei , capitan al echipei cat si un maestru al loviturilor libere,a fost ca un parinte pentru multi jucatori,sub calma lui obladuire au crescut jucatori ca Michael de Vane,Mikko Rinnegankas si Dario Isola,tridentul nostru de la mijloc.
Ca raspuns la acest interviu mare parte din jucatori cat si cativa fani si au exprimat solidaritatea fata de el.Iata cateva reactii ale unor fani ai echipei:

Gica Tanase"Tatuca e meserias,nu ne lasa tatuca!!!!"

Silvian Lungu"A plecat tatuca si uite rezultatul,1-5,0-3 si 0-6 cu niste echipe care in alte vremuri ii bateam sau jucam de la egal la egal,managerul ar trebui sa faca ceva!"

Victor Ciorbea:"Eu nu stiu,nu stiu la ce va referitil"

Ion Iliescu:"Domnul tatuca e un om deosebit,mai draga,il cunosc si stiu ca e un mare jucator"

Nicu Cleju:"(barfing sound) No comment ,sunt prea trist"

Lazso Tokes:"Suintem foearte ne-feciti ca se retrage Teotiuca"

Traian Basescu" Ho ho ho,pai daca se retrage tatuca atunci cine va mai candida la presedintie in anul 2009...Aaa da,voi fi eu,ho ho ho "

George Bush:" I am deeply unhappy about this unfortunate fact,but not to worry we will respond,we will attack Iran and North Koreea this way we will honour his memory.

Iris"Dragi prieteni urmatorul nostru cantec va fi pentru Rafael "Tatuca " Marlow,deci haideti toata lumea "Daca noi nu vom mai fi ,va veti aminti,Ca a fost o dataaa Tatucaaa""

Dupa cum vedeti reactia majoritatii oamenilor este relevanta...Vom urmari situatia in urmatoarele zile si vom instiinta asupra deciziilor luate de conducere si manager,cat si de mult iubitul nostru jucator.

(Un reportaj de Puiu Vili)

Labels:

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

There Is A 90% Chance That Your Computer Has AdWare Or Spyware On It Right NOW!

Spyware and Adware viruses have rapidly become the number one threat to your computer with over 90% of computers already infected.
These include trojans, bugs, ad serving software, monitoring software and more.

Hi, I was just blog surfing and found you! If you are interested, go see my adware related site. It isnt anything special but you may still find something of interest.

1:52 PM  
Anonymous karsikkalainen said...

Dupa cum se vede din comentariul anterior, probabil Tatuca a fost infectat cu vreun virus si nu mai poate continua activitatea competitionala. Si ce e mai rau: sunt 90% sanse ca si noi sa fim infectati!!

3:44 PM  

Post a Comment

<< Home