Monday, August 31, 2009

Nu mai exist

 Credeaţi că mult vom putea să ne expunem liberi aberaţiile, ei bine, credeaţi greşit.Începând din acest moment, blogul  va lua o nouă direcţie, una corectă.Nu voi spune prostii, voi fi om bun, foarte bun, voi respecta şi iubi pe toată lumea.Nu-l voi mai critica pe seamănul meu.
Trăiască seamănul meu şi al tău.

Voi milita pentru iubire, iubirea dintre arabi şi evrei, evrei şi hitler, evrei şi duşmanii conspiraţiilor sioniste.Apoi mă voi uita înspre ţară, acolo unde românul nostru se va uita cu afecţiune către fratele său vestic, ungurul, apoi fratele său estic, voron...pardon moldoveanul, respectiv rusul, şi nici nu se va supăra că fratele lui mai tare în litoral, bulgarul, face castraveţi cu mai mult spor.Totul datorită mie.
Nu voi uita nici pe păgânul de Osama şi îl voi absolvi de greşelile trecutul, nu înainte de al reîmprieteni cu bătranul său prieten american, cia-istul.
Dacă eşti gay, atunci să nu îţi mai fie frică de cuvintele mele răutăcioase, şi nici dacă eşti arian român, membru al noii dreapte, probabil că veţi da mâna fără frică cât de curând.

Din programul meu larg deschis mai lucrez şi la împăcarea omului alb cu omul roşu, omului negru cu omul alb sau a lui Yeti cu încălzirea globală.Da, împăcarea lui Chelsea cu Mutu e şi ea o prioritate, poate la fel de importantă ca cea dintre Wilie Coyote şi Road Runner sau Tom cu Jerry.

Ce fac, ce fac, m-am răzgandit.De acum înainte, acest blog nu există.

Labels:

7 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Meseria potrivită: futurolog, revoluţionar, guru, vânzător de gogoşi.

Medicamentul norocos: sedativele.


Ia un sedativ :)))

10:51 PM  
Blogger Dana Chichirita said...

pai, adica.. uhm, adica nu mai postezi nik ?

1:46 PM  
Blogger imokenstein said...

vorbeam si eu pe undeva de o treaba asemanatoare si postulam imposibilitatea realizarii acestei fapte marete...suna bine umanitarismul asta dar nu are baze reale.chit ca se presupune ca in dezvoltarea noastra am oferit mai multe sanse celor care lucrau pentru grup decat individualistilor...dar stii cum e..se mai schimba si maimutele astea :)

1:47 PM  
Blogger Dana Chichirita said...

vai nuuuuu, eu pe cine mai enervez? :(((

9:35 PM  
Anonymous all_ex said...

incep sa cred ca ai vorbit serios.

12:58 AM  
Blogger Dana Chichirita said...

No plan comin' up?

11:59 PM  
Blogger Dana Chichirita said...

nu prea esti hotarat. .. incerci sa te resurscitezi ?

1:10 PM  

Post a Comment

<< Home